هزینه تقلب در امتحان های رشته پزشکی 3 میلیون تومان!

به گزارش دوست بلاگ، به گزارش خبرنگاران، مجازی شدن آموزش و آزمون های درسی اگرچه برای بعضی به معنای محرومیت از حضور در کلاس درس است اما برای بعضی به شغلی جدید تبدیل شده است. آن هم با شرکت در کلاس یا امتحان دادن به جای دیگر دانش آموزان و دانشجویان و دریافت پولی به ازای آن!

هزینه تقلب در امتحان های رشته پزشکی 3 میلیون تومان!

شاید روزی یک ضربدر و خط قرمز روی برگه امتحان نشان از یک تقلب در آزمون درسی بود. حالا دیگر نه از خط قرمز خبری است و نه پچ پچ های جلسه امتحان. یک صفحه کوچک است و چند کلیک و کاربرانی پشت سیستم. آنطور که اغلب دانش آموزان و دانشجویان می گویند تقلب در جلسه امتحان به اندازه ای راحت شده که دیگر نیازی به درس خواندن هم نیست.

کشیک های پزشکی و امتحان های نیابتی با قیمت میلیونی!

از گروه های مجازی تقلب، شرکت مرامی و محبت آمیز به جای دیگران که بگذریم برخی برای پاس شدن درس خود پول می دهند. پریسا یکی از دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد می گوید: شرکت در آزمون مجازی جای دیگران کار راحتی است. یکی از دوستانم به ازای دادن پول خواست که به جایش امتحان بدهم ولی این کار را انجام ندادم. دوستم برای امتحان اطفالش 3 میلیون تومان داد و پاس هم شد. در حالی که قبلا نمره قبولی از این درس نگرفته بود. بسته به درس، میزان سختی آن و سطح اقتصادی بچه ها، پول شرکت در آزمون فرق دارد.

این دانشجوی پزشکی می گوید به جز امتحان، کشیک جای دیگران ماندن در بیمارستان هم مرسوم است: در دوره کرونا شرایط کمی تغییر کرد و کشیک ها را راحت تر می توان جای دیگران ماند. برخی در مشاغل دیگر مشغول هستند و برخی نیز حوصله ندارند! قیمت هم بستگی به طرفین دارد، برای هر کشیک از 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان رد و بدل می گردد. راستش این پول ها برای پزشکی های دانشگاه آزاد پولی نیست! همه از قشر پولدار و مرفه هستند و برایشان مهم نیست. خودم هم جای دوستانم کشیک ماندم و پول هم گرفتم.

او ادامه می دهد: بین خودمان کسانی که جای دیگران کشیک بیمارستان می مانند یا امتحان می دهند شناخته شده هستند. یکی از دوستانم برای دانشجویانی که از دانشگاه خودمان نیست هم کار می نماید.

یکی از دانشجویان غیرپزشکی هم می گوید: پولی بینمان رد و بدل نمی گردد. راستش مرامی به جای هم امتحان می دهیم. مادر یکی از دانش آموزان هم می گوید: به دخترم در امتحانات مجازی یاری می کنم تا با نمره بهتری قبول گردد.

برخی هم برای اطمینان بیشتر گروه مجازی تشکیل می دهند و با همراهی هم سوالات را جواب می دهند. از هر کدام هم که بپرسی چرا درس نمی خوانی انگار که سوال بیجایی پرسیده باشی، می خندد.

این حال و روز آموزش آنلاین برای آموزش و پروش، مراکز آموزش عالی و هر کسی است که به نحوی با ساختار آموزشی ارتباط دارد.

آگهی برای امتحان در ازای پول

عادل برکم، کارشناس آموزش و پرورش در این مورد به خبرنگاران می گوید: یکی از اصلی ترین آسیب های آموزش آنلاین این است که نمی توان ارزشیابی دقیق و معتبری از محصلان داشت و نمی توان از یادگیری آنها هم مطمئن بود. در حوزه آموزش عالی شرایط کمی متفاوت تر است و دست استادها با کار پژوهشی، مقاله و … از دانشجو بازتر است.

او با اشاره به اینکه تقلب های درسی در آموزش آنلاین بیشتر شده است، ادامه داد: در فضای مجازی و در برخی سایت ها هم دیده شده که برخی آگهی گذاشته و در ازای پول جای دیگران امتحان می دهند.

برکم با بیان اینکه نظارت بر امتحانات مجازی خواه یا ناخواه کمتر است، می گوید: اگر آزمون ها حضوری برگزاری گردد امکان تقلب های درسی کمتر می گردد و به ارزیابی دقیق دانش آموزان و دانشجویان یاری می نماید. حالا که مجازی است با رندم گذاشتن و مفهومی کردن سوالات کمی از تقلب های درسی کم کرد.

این معلم و کارشناس آموزشی می گوید: آموزش و پرورش به جای اینکه یک پیغام رسان را برای استفاده دانش آموزان سفارشی کند، یک سامانه یادگیری الکترونیکی و استاندارد طراحی می کرد که در آنجا امکان آزمون مجازی با قابلیت های لازم در آنجا فراهم باشد.

این در حالی است که چندی پیش سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره افرادی که در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از دانشجویان و دانش آموزان می نمایند، گفت: در حال حاضر در فضای مجازی شاهد تبلیغاتی هستیم که افرادی اعلام می نمایند در ازای دریافت مبلغی (400 یا 500 هزار تومان) به جای دانشجو و یا دانش آموز در امتحان شرکت خواهند کرد و تعدادی از این افراد توسط پلیس فتا شناسایی و تحویل مراجع قضایی شدند.

حالا با چنین شرایط آموزش آنلاین، معلوم نیست نظام آموزشی چگونه می تواند مهارت های لازم و هر آنچه که برای پایه های بعدی ضروری است را به دانش آموزان و دانشجویان انتقال دهد. آیا مدرک دانشجویان و دانش آموزان تنها به یک نمره قبولی بدون سواد لازم منتهی می گردد؟

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 9089

به "هزینه تقلب در امتحان های رشته پزشکی 3 میلیون تومان!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هزینه تقلب در امتحان های رشته پزشکی 3 میلیون تومان!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید