طرز تهیه شامی جو پرک

به گزارش دوست بلاگ، شامی جو پرک از شامی های متفاوت و از غذاهای نانی است که به راحتی تهیه می گردد.

طرز تهیه شامی جو پرک

شامی و کتلت به هر شکلی و با هر موادی که طبخ شوند در کنار سبزی خوردن، ترشی و خیارشور و گوجه فرنگی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای نانی محسوب می شوند. طرز تهیه شامی جو پرک به عنوان یک غذای محبوب برای ناهار و شام را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • جو پرک 1/2 پیمانه
  • آب یا شیر 1/2 پیمانه
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • پیاز یک عدد
  • سیر 2 حبه
  • جعفری خردشده 6 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد گندم 4 قاشق غذا خوری
  • پودر گشنیز به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه شامی جو پرک

  • ابتدا جو پرک را در ظرفی ریخته شیر یا آب را روی آن بریزید و اجازه دهید بعد از مدتی نرم گردد.
  • در ظرف دیگری سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و آب آنها را با دست بگیرید. سپس سیر را روی آن رنده کنید.
  • گوشت چرخ نموده، جعفری، آرد، تخم مرغ و جو پرک که شیر یا آب اضافه آن را گرفته اید و تمام ادویه ها را به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب ورز دهید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • سپس در ماهیتابه مناسب روغن ریخته روی گاز قرار دهید وقتی روغن گرم شد از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ یا کمتر بردارید، با دست فرم دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
  • می توانید شامی جو پرک را با سالاد، ترشی، سس و سبزیجات سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکو و کتلت کوکو مرغ رشتی؛ کوکوی عروسی شمالی ها را مطالعه کنید.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

مجله میهن 128: مجله میهن 128 | آخرین اخبار ورزشی جهان

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 7287

به "طرز تهیه شامی جو پرک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شامی جو پرک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید