سفر به بهشت جدا افتاده از ایران؛ جمهوری آذربایجان

به گزارش دوست بلاگ، سفر کردن را باید مانند حل کردن پازل های دنیا دانست. زمانی که پای در یک سرزمین می گذارید با حقایقی روبه رو می شوید که در هیچ کتاب و افسانه ای اثری از آن به جای نمانده و فقط زمین است که نگهدار تمام آن ها است. به طور مثال با رفتن به کشورهای اطراف ایران مانند آذربایجان، گوشه ای رها شده از ایران باستان را خواهید دید.

سفر به بهشت جدا افتاده از ایران؛ جمهوری آذربایجان

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور گردشگری کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

جمهوری آذربایجان! کشور دوست و همسایه ای است که قرابت های فرهنگی بسیاری با ما دارد و روزگاری جز قلمرو سرزمین پارسی بوده است. هم جواری آن با مناطق شمال غربی ایران باعث شده که سفر ایرانیان به این کشور سهل و راحت باشد.

میراث فرهنگی، معماری ملی و اسلامی از مهم ترین عامل های ثبات در جمهوری آذربایجان محسوب می گردد. این کشور به عنوان دومین کشور شیعه در دنیا، با میراث های معماری، آداب ورسوم، تنوع های فرهنگی، انواع پوشاک، صنایع دستی، غذاهای سنتی، چشم اندازهای جغرافیایی و طبیعی از نظر دنیاگردی قابل توجه بوده و همه ساله هزاران گردشگر خارجی را به سمت جمهوری آذربایجان جذب نموده که از نظر مالی نیز تأثیر بسزایی در رشد مالی این کشور داشته است. (ویکی پدیا)

آذربایجان؛ سرزمینی در دل طبیعت

آذربایجان سرزمینی ست که منظره آن با کوهستان و دریا پوشیده شده است و طبیعت آن بهترین مکان برای تمدد اعصاب می باشد. 40 درصد از مساحت این کشور را سه رشته کوه قفقاز بزرگ، قفقاز کوچک و تالش دربرگرفته است. رودخانه ارس و در کنار آن دریای خزر در شمال این کشور می خروشد.

طبیعت آذربایجان به لطف درخشش و تنوع رنگ های اصیل به طرز استثنایی بر روی زمین پهن شده و بسیاری از آن به عنوان فرش بزرگ ملی نام می برند. طبیعت برای مسافران ملودی از قطرات آبشارها و انعکاس کوه ها می نوازد، تا آن ها را در این شگفتی بی سرانجام محبوس کند.

این کشور دارای آب و هوایی متنوعی است و در فصول مختلف سال دمای متفاوتی را تجربه می نماید. به همین خاطر هر فصل آن ممکن است به دل گردشگران بنشیند. به طور کل فصل بهار و اوایل پاییز بهترین زمان تور آذربایجان است که هوا ملایم و دل پذیر می باشد.

تابستان های این منطقه به علت نزدیکی با دریا شرجی و گرم است و زمستان ها خشک و سرد می باشد. البته کسانی که اهل برف و اسکی هستند این فصل را فرصت عالی برای سفر بدانند.

آذربایجان، خواهر خواننده تبریز

برای شناخت اصالت این کشور باید به هزاران سال قبل بازگردیم و در آن سال ها به دنبال سنگ بناهای آذربایجان باشیم. مادها، هخامنشیان و حتی اسکندر مقدونیه در اینجا حکم راندن و به ورق های دفتر تاریخ این سرزمینی خطی اضافه کردند.

آذربایجان سالیان متمادی جز قلمرو ایران بود که به همین دلیل اشتراک فرهنگی بسیاری با کشورمان دارد و یکی از خواهرخوانده های شهر تبریز به شمار می آید.

جاذبه های گردشگری آذربایجان

تمام جاذبه های آذربایجان را اگر کنار هم بگذاریم مجموعه وسیعی از دیدنی ها را به گردشگران می دهد. در سال های اخیر این کشور تمام سعی خود را نموده که در عرصه گردشگری حرفی برای گفتن داشته باشد و توریست های سراسر دنیا را مجذوب آثار طبیعی و تاریخی خود کند.

باکو؛ شرقی ترین پایتخت قاره اروپا

این شهر بندری به تنهایی کفه سنگین جاذبه های این کشور تلقی می گردد. باکو در مجاورت ساحل غربی دریای خزر قرارگرفته که ازاین رو تفریحات دریایی آن به خوبی مشهود است.

جالب است بدانید باکو سالانه 2.5 میلیون گردشگر را به خود جذب می نماید و در سال های اخیر به قطب مهم توریستی آسیا بدل شده است.

ازجمله جاذبه های این شهر که به دسته قدیمی و مدرن تقسیم می گردد، می توان به قلعه دختر یاکو، برج های شعله، موزه فرش باکو، ونیز باکو و مسجد حیدر باکو اشاره نمود.

کلیسای کیش

در روستای باستانی شکی آثار تاریخی بسیاری وجود دارد که یکی از معروف ترین آن کلیسای قدیمی کیش است. سنگ بنای اولیه آن در قرن دوازدهم میلادی گذاشته شد که یکی از کلیساهای ساخته شده توسط آلبانی ها است.

هنگام قدم زدن در خیابان های سنگ فرش شده این شهر کوچک به شکوه این کلیسا پی خواهید برد که چه عظمتی به شکی داده است. این کلیسا متعلق به آلبانیایی های قفقاز بوده که از جنس سنگ آهک ساخته شده است. معماری باستانی آن بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.

شبه جزیره آب شوران

شبه جزیره آب شوران یکی از بزرگ ترین کلان شهرهای باکو است که در سمت شرق دریای خزر امتداد دارد و پهنای آن به 30 کیلومتر می رسد.

این منطقه یکی از مالی ترین مناطق آذربایجان است که استخراج نفت در آن رونق دارد. نکته جالب در خصوص آب شوران آن است که باوجود آلودگی های زیست محیطی که از پالایشگاه ها ایجاد می گردد اما مناطق زیادی از این ناحیه با باغ های گل، توت و انجیر تزئین شده است.

همچنین سواحل آن از مناطق مهم گردشگری محلی به شمار می رود.

یانار داغ

یکی از جاذبه های عجیب آذربایجان، کوه های همواره شعله ور یانار داغ است. از هزاران سال پیش تا به امروز آتش این کوه ها حتی زمانی که در معرض باد و باران قرار گفته؛ باز هم خاموش نشده است. وجود مقدار قابل توجهی گاز متان در درون زمین، باعث متصاعد شدن گازهایی شده که به شعله ور بودن دائمی آن یاری می نماید.

یانار در زبان ترکی به معنا همواره سوزان است. این جاذبه در شبه جزیره آب شوران قرار گرفته است.

مسجد حیدر

یکی دیگر از جاذبه های تماشایی شهر باکو، مسجد حیدر است که در سال 2014 درب های خود را به روی گردشگران گگردد.

از نکات قابل توجه این مسجد زیبا می توان به:

  • مساحت 12 هزار مترمربع
  • معماری با سنگ های خاص آب شوران
  • بزرگ ترین مسجد منطقه قفقاز
  • پهن شدن بزرگ ترین فرش ماشینی در مسجد

اشاره نمود.

برای اطلاع از تور نوروز آذربایجان با همکاران فروش ما تماس بگیرید.

منبع: ستاره ونک
انتشار: 20 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dostblog.ir شناسه مطلب: 2675

به "سفر به بهشت جدا افتاده از ایران؛ جمهوری آذربایجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به بهشت جدا افتاده از ایران؛ جمهوری آذربایجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید